Det gode liv gennem god mad og vin

Der har mange gange været talt om en Gourmetuge på Les 4 Moulins Det er der nu tre engagerede aktionærer, der har tænkt sig at gøre noget ved. Men, som de selv siger, sætter de ambitionerne så alle kan være med. Jens, Karsten og Søren skriver:

Madlavning – la cuisine française:  Det gode liv gennem den gode mad – og vin

Velkommen
til en hel uge med fokus på den gode mad og dit væren i den relation.
Du kommer til tænke, udvikle og producere dejlig mad krydret med dejlige vinoplevelser, godt samvær og fransk madkultur.

Forudsætninger:
Offensiv entusiasme i det dejlige franske køkkens muligheder.
Du behøver ikke nødvendigvis specifik kundskab ud over glæden ved den god mad og viljen til at blive dygtigere i fællesskab.

Hvordan:
Vi mødes og bliver delt i hold. Vi tager en ambition om at smage, smage nyt, udforske, fejle og sejre. Vi bliver agenter i den gode smags tjeneste.

Ugen kommer også med elementer af, frisk luft, motion og udflugter til restauranter og selvfølgelig indkøb og madlavning. Måske en lille vandretur for at samle appetit eller fordrive ”frikvarteret” med B&B – Boule & Bajer. Tab dig inden, det bliver en fed oplevelse, og træn lidt muskler for vi skal købe en del ind som skal konsumeres i lyst.

Det koster selvfølgelig med al den gode mad, fine vine og restaurantbesøg. Budgettet vi har i tankerne, er 200-240 euro til restaurantbesøg (gerne en Michelin restaurant) og 30-40 euro per dag til mad og vin. Morgenmad og frokost er ikke inkluderet, men man er da velkommen til at spise resterne fra dagen før ;O). Overnatning og transport betales som vanligt.

Hvis der er interesse, tænker vi at afholde temaugen fra 9 november 2024 til 16 november 2024. Ja ja vi er i god tid, men er du interesseret så send en mail til soren@timann.dk. Info omkring tilmelding og det praktiske kommer senere.

Vores motto:  Hellere mæt af mad end af dage.

Hilsen fra Jens, Karsten, og Søren